دکتر میبدی

رشد و توسعه علمي كشور، نيازمند توجه به تمام اركان علمي، فرهنگي، اجتماعي و ورزشي در نظام آموزش عالي است. به نظر می‌رسد، در سال‌های اخير برگزاري رويدادهايي چون المپيادهاي فرهنگي ورزشي باهدف فرهنگ‌سازی ورزش و توجه به‌سلامت جسم و روان دانشجويان مهم‌ترین سرمایه‌گذاری وزارت علوم تحقيقات و فناوري در اين عرصه بوده است. قطعاً جامعه‌ای با جوانان سالم، بانشاط و پويا، مسير رشد و پيشرفت را سریع‌تر می‌پیماید.

دانشگاه صنعتي اصفهان يكي از اركان مهم آموزش عالي كشور، با بيش از چهار دهه فعاليت، توانسته است به‌عنوان یکی از پنج دانشگاه‌های برتر کشور و اثرگذار در منطقه شناخته شود. پرورش و تربيت نخبگان کارآمد در رشد علمي و فناوري كشور يكي از رسالت‌های مهم دانشگاه صنعتي اصفهان است. از مهم‌ترین دستاوردهای این دانشگاه، بیش از ۴۰۰۰۰ دانش‌آموخته آن هستند که همواره نقش مؤثر و مفید خود را در عرصه‌های مختلف به نمایش گذاشته‌اند.

يكي از نقش‌های كليدي دانشگاه صنعتي اصفهان، مشاركت در برگزاري رويدادهايي بزرگ ملي و بین‌المللی است. ميزباني سومين دوره المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه‌های سراسري در حالي به دانشگاه صنعتي اصفهان واگذار شد كه پیش‌ازاین نيز دانشگاه صنعتي اصفهان در ميزباني المپيادهاي ورزشي دانشجويان كشور پيشگام بوده است. اولين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان شاهد و ايثارگر نيز مسير خود را از اين دانشگاه در سال 1388آغاز كرد و امروز به منزلگاه سوم رسيده است.

شعرا، دانشمندان، عالمان، مبارزان، هنرمندان، ادیبان و نویسندگان بزرگی که از این دیار برخاسته‌اند، هر یک نقشی مؤثر و مهم در معماری بنای عظیم فرهنگ و تمدن ایران‌زمین و بلکه جهان اسلام ایفا نموده و نقطه عطفی در پیشرفت علوم و فنون مختلف به شمار می­روند. پس از پیروزی انقلاب، در ایام جنگ تحمیلی نیز شهر گنبدهای فیروزه‌ای بار دیگر قابلیت‌های خود را به نمایش گذاشت و با تقدیم بیش از  ۲۳ هزار شهید خونین بال به دامان اسلام، دلاوری و پایمردی وصف‌ناپذیر خود را به اثبات رساند. تقديم، 144 شهید گلگون‌کفن از خانواده بزرگ دانشگاه صنعتي اصفهان، نيز بخشي از تاريخ نصف جهان اين شهر شهيدپرور است. ازاین‌رو همواره يكي از افتخارات بزرگ خود را تكريم و گراميداشت خانواده شاهد و ایثارگر کشور دانسته بي شك ميزباني سومين دوره المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان شاهد و ايثارگر نيز حركتي ماندگار و ارزشمند در تاريخ پرافتخار دانشگاه صنعتي اصفهان خواهد بود.

پيشاپيش حضور دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه‌های كشور را در اين دانشگاه مغتنم دانسته و ضمن خيرمقدم خدمت تیم‌های ورزشي، اميدواريم تلاش دست‌اندرکاران اين دانشگاه در جهت ميزباني و اجراي رقابت‌های پرشور و درخشش قهرمانان جوان ورزشكار، موردتوجه و رضايت همگان قرار گيرد.

دکتر سید علی محمد میبدی

رئیس سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر (پسران)

تحت نظارت وف ایرانی