x

پیام مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان دانشجویان کشور به سومین المپیاد

سید فردین تقی زاده

از ميان مأموریت های فرهنگی و آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، طرح شاهد، به مقوله ورزش و فعالیت های بدنی در سلامت، رشد و پویایی دانشجويان نگاه و رويكرد مسئولانه دارد.

از سوي ديگر در راستای تحقق فرامین ارزشمند بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)  مبنی بر رسیدگی به امور فرهنگی یادگاران معزز شاهد و ایثارگر، مشاركت در برگزاري المپيادهاي فرهنگي ورزشي را مقدم بر اهداف و اولويت هاي خود مي دانيم.

امسال نيز با استعانت از خداوند منان و با بهره گیری از تجارب ارزنده حاصل از المپیادهای فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر سنوات گذشته، سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر، با استفاده از امکانات و نیروهای مجرب دانشگاهی و غیردانشگاهی و در راستای اجرای مسئولیت ها و اهداف این اداره کل برگزار مي شود.

با توجه به تجربه های حاصله از برگزاری چند دوره المپیاد های فرهنگی ورزشی، نتایج بدست آمده از انعکاس این رویداد نشان می دهد برگزاری المپیادهای فرهنگی ورزشی می تواند سهم زیادی در ایجاد شادابی، نشاط و رقابت سازنده بین دانشجویان شاهد و ایثارگر داشته باشد.

سومین دوره برگزاری المپیاد فرهنگی ورزشی با شعار ورزش، همدلی، ایثار و با هدف ایجاد، توسعه و گسترش ورزش و فعالیت بدنی در بین دانشجویان، مي تواند سبب ساز افزایش آگاهی های عمومی در جهت نهادینه کردن فرهنگ ورزش همگانی و عمومی و پرورش تعهد و مسئولیت پذیری و توانمندی های دانشجویی به منظور تقویت و افزایش مشارکت دانشجویان در توسعه و سازندگی کشور و همچنین آشنایی با رشته های مختلف ورزشی باشد.

سید فردین تقی زاده

مديرکل امور دانشجویان شاهد و ايثارگر سازمان دانشجویان