x

سرپرست تربیت بدنی دانشگاه صنعتی اصفهان: المپیادهای فرهنگی ورزشی، امید را در دل دانشجویان زنده می‌کند

دبیرکل اجرایی المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر: المپیادهای فرهنگی ورزشی، امید را در دل دانشجویان زنده می‌کند

دبیرکل اجرایی المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت: المپیادهای فرهنگی، ورزشی در سطح ملی می‌تواند علاوه بر ایجاد شور و نشاط در دل دانشجویان و پیگیری امور اجتماعی آن‌ها، هیئت‌های ورزشی را نیز به تکاپو برای ایجاد حرکت در ورزش تشویق کرده و امید را در دل دانشجویان زنده کند.

دکتر مجتبی بابایی خورزوقی با اشاره به برگزاری سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های سراسر کشور در اصفهان در خصوص اهداف این رویداد، اظهار کرد: هر زمانی المپیادی در سطح ملی با رویکرد فرهنگی و ورزشی برگزار می‌شود، چند جنبه را پیگیری می‌کند که یکی از مهم‌ترین آن‌ها موضوعات فرهنگی است تا شور، نشاط و انگیزه را در دل دانشجویان زنده کند. یکی دیگر از جنبه‌ها، پیگیری مباحث اجتماعی با قرارگیری افراد در کنار یکدیگر است تا بتوانند رقابت و برد و باخت را تجربه کنند.

وی افزود: این رویداد، هیئت‌ها و فدراسیون‌های ورزشی را به تکاپو می‌اندازد تا حرکتی برای ورزش انجام شود. همچنین زیرساخت‌های ورزشی را به ویژه در دانشگاه میزبان تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند حرکت مثبت و رو به جلویی را ایجاد کند. این‌چنین المپیادهایی می‌تواند تقدس و احترام خانواده شهدا را یادآوری کند تا بخش کوچکی از زحمات آنان را جبران کنیم.

مدیر مرکز تربیت بدنی دانشگاه صنعتی اصفهان درباره برگزاری این رویداد، توضیح داد: سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های سراسر کشور در بخش پسران به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان و در بخش دختران به میزبانی دانشگاه اصفهان در ۹ روز از تاریخ ۳۱ مرداد تا ۶ شهریور برگزار خواهد شد. این دوره مسابقات المپیادی در ۷ رشته فوتسال، والیبال، شنا، دومیدانی، بدمینتون، تنیس روی میز و شطرنج به‌‍صورت انفرادی و تیمی برگزار می‌شود.

بابایی خورزوقی ادامه داد: در بخش پسران حدود ۱۰۰۰ دانشجو تا امروز در ۲۶ تیم فوتسال، ۱۶ تیم والیبال، ۳۸تیم تنیس روی میز، ۳۴ تیم بدمینتون، ۳۱ تیم شنا، ۳۵ تیم دو و میدانی و ۲۹ تیم شطرنج در سامانه ستاپ وزارت علوم بر اساس سهمیه‌ای که هر دانشگاه کسب کرده‌، ثبت‌نام کرده‌اند.

وی اداره کل تربیت بدنی، وزارت علوم و اداره شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان را سه متولی برگزاری این رویداد فرهنگی ورزشی معرفی کرد که با نظارت وزارت علوم به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه اصفهان برگزار خواهد شد.

دبیرکل اجرایی المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر یادآور شد: تیم‌ها از حدود ۶۰ دانشگاه کشور در تاریخ ۲۹مرداد به اصفهان آمده و پذیرش می‌شوند. از صبح روز ۳۰ مرداد نیز با برگزاری مراسم افتتاحیه، مسابقات به طور رسمی آغاز خواهد شد.