دانشگاه صنعتی اصفهان

دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان یکی از مراکز آموزش عالی ایران در سال 1353 واقع در بزرگترین قطب صنعتی کشور، در فاصله 20 کیلومتری غرب اصفهان در زمینی به وسعت 23 میلیون مترمربع احداث گردید.

این دانشگاه فعالیت‌های آموزشی خود را در سال 1356 با پذیرش حدود 800 دانشجو در برخی رشته‌های فنی، مهندسی و کشاورزی آغاز نمود و اکنون با گذشت بیش از 35 سال از شروع فعالیت‌های آموزشی، این دانشگاه با 14 دانشکده، 8 پژوهشکده و 25 هسته علمی-پژوهشی، یکی از مراکز مهم آکادمیک ایران به شمار می‌رود که در قلب صنعتی ایران و در مجاورت مراکز مهمی نظیر کارخانه ذوب آهن و فولاد و صنایع وابسته به آن‌ها و هم‌چنین مراکز مهم هسته ای کشور قرار گرفته است.

در حال حاضر جمعا بیش از 10000 دانشجو در این دانشگاه به تحصیل اشتغال دارند.

دانشگاه صنعتی اصفهان با برخورداری از کادر هیات علمی فعال و ممتاز و نیز امکانات استثنایی خود، مفتخر است که آموزش را با بهترین کیفیت و استانداردهای بین المللی ارائه نماید، به طوری که فارغ التحصیلان این دانشگاه با کیفیت ممتاز خویش فرصت‌های بزرگی برای تصدی مشاغل و مسئولیت‌های کلیدی در فضای صنعتی- اقتصادی رو به رشد کشور یافته و در ادامه تحصیلات عالی نیر موفقیت چشمگیری در داخل و خارج از کشور داشته اند.